Mit kíván a magyar beteg?

(1 perces olvasási idő)

Az elmúlt egy hónapban hanyagoltam a honlapom, és a hozzá tartozó, szeretett közösséget, és mindent alárendeltem a hamarosan megjelenő könyvem egyengetésének. Mostantól azonban visszatérek az íráshoz, visszatérek a morzsáimhoz, és ma, egy rövid cikk erejéig, visszatértem a WMN.hu felületére is.


Olvassátok hát, hogy mit kíván a magyar beteg, a wmn.hu magazinban!

“már el is hittük, hogy amit alkottunk, az frappáns, kikezdhetetlen és megkérdőjelezhetetlen, mígnem – szinte alig észrevehetően elbújva a többi komment között – megjelent egy apró észrevétel: hogy vajon azt meghalljuk-e, mit kíván a magyar beteg.

Meglepődve ragadtam billentyűzetet, és kezdtem válaszolni az ismeretlennek. Arra kértem, írja hát meg, hogy mit kíván a magyar beteg. Azt ígértem, hogy terjeszteni fogom szavait bárhol, ahol erre lehetőséget kapok.

Így hát ezt az írást részben neki ajánlom: az ismeretlen hozzászólónak, aki diadalittas óráinkban arra figyelmeztetett, hogy legyen szélesebb a látókörünk, és aki vette a fáradságot, és megírta nekem később, hogy szerinte mit is kíván a magyar beteg.”

 

Dr. Máté-Horváth Nóra

Kövess Facebookon!

Legutóbbi bejegyzések

Kategóriák

if_resolutions-05_897243

Olvass Morzsákat

A Morzsák alatt általam írt történeteket, novellákat és apróságokat találsz, olvass tovább!

Olvasd a többi írásom!
if_lightbulb_62310

Olvass a coachingról

A coaching egyre inkább felkerül a mentális segítő szakmák térképére.

Ha úgy érzed, Neked szól, jelentkezz hozzám bátran coachingra!

Többet a coachingról!
profil

Olvass rólam

Amennyire az interneten lehet, oldalamon bemutatkozom leendő ügyfeleimnek és olvasóimnak szakmám, életutam és motivációm ismertetésén keresztül.

Olvasd el, ki vagyok!

© 2017-2019 Ragyogdtul.hu 

Készítették Dr. Máté-Horváth Nóra és örök barátja, Firsh. Minden jog fenntartva. Az oldal és annak teljes tartalma, beleértve az írásos és képi elemeket, Dr. Máté-Horváth Nóra tulajdonát és szellemi termékét képezik, ezek bármilyen formában történő felhasználása, másolása a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben foglaltaknak megfelelően szerzői jogvédelem alatt állnak, felhasználásuk  csak a szerző írásos engedélyével lehetséges.

*

Adatkezelési tájékoztató