Mit kíván a magyar beteg?

(1 perces olvasási idő)

Az elmúlt egy hónapban hanyagoltam a honlapom, és a hozzá tartozó, szeretett közösséget, és mindent alárendeltem a hamarosan megjelenő könyvem egyengetésének. Mostantól azonban visszatérek az íráshoz, visszatérek a morzsáimhoz, és ma, egy rövid cikk erejéig, visszatértem a WMN.hu felületére is.


Olvassátok hát, hogy mit kíván a magyar beteg, a wmn.hu magazinban!

"már el is hittük, hogy amit alkottunk, az frappáns, kikezdhetetlen és megkérdőjelezhetetlen, mígnem – szinte alig észrevehetően elbújva a többi komment között – megjelent egy apró észrevétel: hogy vajon azt meghalljuk-e, mit kíván a magyar beteg.

Meglepődve ragadtam billentyűzetet, és kezdtem válaszolni az ismeretlennek. Arra kértem, írja hát meg, hogy mit kíván a magyar beteg. Azt ígértem, hogy terjeszteni fogom szavait bárhol, ahol erre lehetőséget kapok.

Így hát ezt az írást részben neki ajánlom: az ismeretlen hozzászólónak, aki diadalittas óráinkban arra figyelmeztetett, hogy legyen szélesebb a látókörünk, és aki vette a fáradságot, és megírta nekem később, hogy szerinte mit is kíván a magyar beteg."

 

Dr. Máté-Horváth Nóra

Kövess Facebookon!

Legutóbbi bejegyzések

Kategóriák

78725814_471988990189396_2659472294035849216_o
kagyló

Könyvajánló

2019 decemberében megjelent A Camino maga az Élet című regényem, melyről az alábbi linkre kattintva olvashat többet.

A könyvről

Dr. Máté-Horváth Nóra

orvos és pszichoterapeuta-jelölt

© 2017-2024 Ragyogdtul.hu 

Készítették Dr. Máté-Horváth Nóra és örök barátja, Firsh. Minden jog fenntartva. Az oldal és annak teljes tartalma, beleértve az írásos és képi elemeket, Dr. Máté-Horváth Nóra tulajdonát és szellemi termékét képezik, ezek bármilyen formában történő felhasználása, másolása a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben foglaltaknak megfelelően szerzői jogvédelem alatt állnak, felhasználásuk  csak a szerző írásos engedélyével lehetséges.

*

Adatkezelési tájékoztató