Kliensek és kollégák véleménye rólam

- mert a visszajelzések fontosak

Nemcsak tudós, hanem művész is

Jó pár éve észrevettem magamon, hogy azoktól tanulok a legtöbbet, akik több oldalról képesek megragadni a valóságot. Aki nem csak tudós, hanem művész is. Aki nem csak művész, hanem tudós is. Aki filozófusként is gyakorlati ember és aki gyakorlati emberként is elmélkedik az élet nagy kérdéseiről. Aki sokféle lencsén keresztül képes látni és láttatni a világot. Nóri nekem ilyen. Egyszerre költő és tudós, író és gyógyító. Segítő. Rengeteget tanulok tőle baráti beszélgetéseinkből, morzsáiból, vagy csak egy-egy elejtett filozófiai gondolatából levelezéseinkben. Elgondolkodtatnak, inspirálnak, kérdéseket szülnek, helyre tesznek valamit. Az én valóságom mindig több lesz általa. Köszönöm!

PZoli

Pintér Zoltán

Gestalt-terapeuta, tréner, coach, a LifeLearning.hu alapítója

Higgadtabban, tudatosabban kommunikálok...

Jobban koncentrálok az emberre,  nem csak a feladatra. A munkában és magánéletben is kulcsot kaptam az  emberi konfliktusok kezeléséhez, így tovább tudok lépni a megoldás felé.  Bátrabban és gyakrabban adok visszajelzéseket. 

logo-dark-transparent

vállalati kliens

A coaching eredményeként...

... Nóri segítőkész, figyelmes és szakszerű munkájával megkaptam a hőn vágyott tisztánlátást, de valójában ettől sokkal többet. Önbizalmat, magabiztosságot, tudatosságot, célt, hitet, erőt, önmagam olykor fájó és nem könnyű, de szabadságot, könnyedséget és békét jelentő valóságát.

logo-dark-transparent

magánkliens

Segített...

...megérteni magamat és másokat. Segített kezelni konfliktusainkat. A  beszélgetés eredménye arra ösztönöz, hogy megértőbb legyek és ne hirtelen  haragú

logo-dark-transparent

vállalati kliens

Nóri segítségével...

...fel tudtam ismerni az életemben folyamatosan, szinte automatikusan ismétlődő és korrekciót igénylő működési mechanizmusaimat és már akkor azt éreztem, hogy tisztán látok. Tisztábban, mint eddig bármikor.

logo-dark-transparent

magánkliens

A coaching során...

...olyan összefügésekre derült fény a múltbeli eseményekkel  kapcsolatban, amire nem gondoltam, hogy nagy mértékű kihatással lehet a  jelenemre. Ami eddig zavart és valamilyen szintű frusztrációt okozott, más  megvilágításba került, így már annyira nem is félelmetes. Magánéletemben és a  munkámban is érzem, látom ennek hatását.

logo-dark-transparent

vállalati kliens

A szimpátia és a bizalom...

...részemről már a 0. alkalommal kialakult és biztos voltam benne, hogy sikeresen fogunk tudni együtt dolgozni.

logo-dark-transparent

magánkliens

Nórával kiválóan lehet együtt gondolkozni...

...segít a célok kidolgozásában. Olyan  dolgokra döbbentett rá kérdéseivel, amikre magamtól sosem gondoltam volna.  Nórában bízni tudok, nagyon megnyugtatnak a vele történő beszélgetések. Segít  építkezni. 

logo-dark-transparent

vállalati kliens

Nóra nem standard tanácsok mentén halad....

... egyedi megoldásai vannak, kiválóan kérdez, és ezzel irányt mutat.

logo-dark-transparent

vállalati kliens